Όροι Χρήσης Προσωπικών Στοιχείων

Πολιτική απορρήτου
Αυτή η Πολιτική Απορρήτου εξηγεί σε γενικές γραμμές πώς προστατεύουμε το απόρρητο των προσωπικών σας πληροφοριών. Θα ισχύει για κάθε προσωπική πληροφορία που μας παρέχετε όταν εγγραφείτε μαζί μας.
Τι πληροφορίες συλλέγουμε?
Οι τύποι προσωπικών πληροφοριών που συλλέγουμε από εσάς εξαρτώνται από τις συνθήκες συλλογής και τον τύπο υπηρεσίας που ζητάτε από εμάς. Για παράδειγμα, όταν επιθυμείτε να αγοράσετε ένα προϊόν από αυτόν τον ιστότοπο, μπορούμε να συλλέξουμε στοιχεία όπως το όνομα, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τη διεύθυνση αποστολής, τη διεύθυνση χρέωσης και άλλες πληροφορίες σχετικές με την αγορά σας.
Όπως απαιτείται από το νόμο για να αποκτήσετε τη συγκατάθεσή σας για τη συλλογή των "ευαίσθητων πληροφοριών", θα υποθέσουμε ότι έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας για τη συλλογή όλων των πληροφοριών που μας έχετε παράσχει για χρήση σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική, εκτός αν μας πείτε σε διαφορετική περίπτωση.
Πώς συλλέγουμε πληροφορίες
Μπορούμε να συλλέξουμε προσωπικές πληροφορίες σχετικά με εσάς όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, όταν επικοινωνείτε μαζί μας μέσω της ιστοσελίδας μας ή όταν έχετε επαφή μαζί μας προσωπικά. Δεν θα συλλέξουμε προσωπικά στοιχεία χωρίς τη συγκατάθεσή σας. Θεωρούμε ότι η συναίνεσή σας παραχωρείται όταν συμπληρώσετε τα πεδία που είναι απαραίτητα για τη διευκόλυνση μιας συναλλαγής μέσω αυτού του ιστότοπου.
Πώς χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας στοιχεία
Συγκεντρώνουμε γενικά τα προσωπικά σας στοιχεία για τους ακόλουθους σκοπούς:
1. Για να διευκολύνετε την πρόσβασή σας στην ιστοσελίδα, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας 2. Για να παραδώσετε προϊόντα που έχετε παραγγείλει από εμάς
3. Να σας παρέχουμε πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας
4. Να αναζητήσετε τη γνώμη σας σχετικά με τα προϊόντα, τις υπηρεσίες, το μάρκετινγκ και την ιστοσελίδα μας.
Ορισμένες από τις προσωπικές πληροφορίες που συλλέγουμε είναι απαραίτητες για να μπορέσουμε να προσδιορίσουμε με ακρίβεια ποιος χρησιμοποιεί την υπηρεσία. Άλλοι τύποι προσωπικών πληροφοριών που συλλέγουμε μας βοηθούν να αναπτύξουμε ένα προφίλ για το ποιος χρησιμοποιεί την υπηρεσία μας και ποια είναι τα συμφέροντά τους. Αυτό μας βοηθά να προσφέρουμε προϊόντα που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των χρηστών αυτής της ιστοσελίδας.
Αποκάλυψη προσωπικών πληροφοριών σε τρίτα μέρη Μπορούμε να αποκαλύψουμε τα προσωπικά σας στοιχεία σε τρίτους για τον σκοπό για τον οποίο συλλέχθηκαν οι πληροφορίες ή για συναφείς σκοπούς, για παράδειγμα, για να ολοκληρώσετε μία συναλλαγή για λογαριασμό σας ή να σας προσφέρουμε ένα προϊόν που αγοράσατε. Εμπιστευόμαστε τρίτους συμβαλλόμενους να εκτελούν υπηρεσίες για εμάς, οι οποίες συνεπάγονται ότι ο ανάδοχος χειρίζεται προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε. Για παράδειγμα, αυτή τη στιγμή αναλαμβάνουμε τρίτους συμβαλλόμενους σε:
1. Παραδώστε τα προϊόντα που αγοράσατε από αυτόν τον ιστότοπο
2. Παροχή υπηρεσιών ηλεκτρονικής μεταφοράς κεφαλαίων, επεξεργασία λογαριασμών πιστωτικών καρτών και συναφείς υπηρεσίες
Ασφάλεια των προσωπικών σας στοιχείων
Θα διατηρήσουμε με ασφάλεια τα προσωπικά σας στοιχεία και δεν θα τα εμπορεύουμε, θα τα μισθούμε ή θα τα πουλάμε. Θα λάβουμε όλα τα εύλογα μέτρα για να διατηρήσουμε ασφαλείς τις πληροφορίες που έχουμε σχετικά με εσάς. Οι προσωπικές πληροφορίες μπορούν να αποθηκευτούν ηλεκτρονικά στο σύστημα του υπολογιστή μας. Τα firewalls, οι κωδικοί πρόσβασης, το λογισμικό προστασίας από ιούς και τα φίλτρα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου acto προστατεύουν όλες τις ηλεκτρονικές πληροφορίες μας.
Αλλαγές στην παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
Μπορούμε να τροποποιήσουμε αυτήν την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ως τις επιχειρηματικές μας απαιτήσεις ή την αλλαγή του νόμου Οποιεσδήποτε αλλαγές στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου θα ενημερωθούν στον ιστότοπό μας, επομένως επισκεφτείτε περιοδικά αυτή τη σελίδα για να διασφαλίσετε ότι έχετε την πιο πρόσφατη πολιτική απορρήτου.
Επίλυση των ανησυχιών σας Εάν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τον τρόπο συλλογής ή χρήσης των προσωπικών σας στοιχείων, επικοινωνήστε μαζί μας. Θα απαντήσουμε στο ερώτημα ή στο παράπονό σας το συντομότερο δυνατό.
Πίσω